Wie zijn de mensen achter we are sure? We stellen ze graag aan je voor!

Michel Schaft (47) – oprichter

Er zijn in Nederland ruim 500.000 zzp’ers die geen vangnet hebben bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of voor later. Dat kan niet waar zijn! Moet wat aan gebeuren.

Nieuwe wereld, nieuwe oplossingen. Daarom heb ik we are sure opgericht.

Ik heb de afgelopen 20 jaar in de top van de verzekeringssector gewerkt. Weet als geen ander wat daar goed en wat er fout gaat. Die kennis en ervaring ga ik nu inzetten om ervoor te zorgen dat er een betaalbare en begrijpelijke oplossing voor zzp’ers komt. Lees mijn verhalen.

Bas Blokhuis (30) – oprichter

Techniek inzetten om kick-ass diensten en producten te maken voor een nieuwe generatie. Dat is mijn drijfveer!

Dit is wat ik doe bij we are sure! Want op innovatie-gebied gaan we hier de komende maanden alles uit de kast trekken om ervoor te zorgen dat er een begrijpelijke en betaalbare oplossing voor zzp’ers komt. Apps, social integration, API’s, you name it! Vind ik gaaf, ga ik regelen. Lees mijn verhalen.

Fabienne Meijers (39)

Als je een nieuw bedrijf start moeten er 100.000 praktische zaken worden geregeld. Laat dat maar aan mij over! Kan de rest van het team ondertussen rustig verder bouwen aan het concept. Zo doen we dat bij we are sure! Lees mijn verhaal.

Ivo Ruijters (36)

Bij we are sure ga ik als design eindbaas er zo’n mooi mogelijk product van maken! Ik heb mijn eigen bedrijf en word ik als zzp’er veel ingehuurd door reclame- en internetbureaus. Meteen de doelgroep van we are sure ?

Daarom super dat ik nu mag werken aan dé oplossing voor arbeidsongeschiktheid, overlijden en sparen voor later. Lees mijn verhaal.

Recent stories
Bekijk alle blogs
We houden je graag op de hoogte.