We willen jullie zoveel mogelijk betrekken bij alles wat we doen. Nu en straks. Zo leren we van elkaar en worden we nog beter. Dat kan niet zonder openheid en een update van onze ontwikkelingen.

Zoals bij iedere start-up, gaat het bij ons ook met vallen en opstaan. In onze vorige update hebben we met jullie gedeeld dat een uitermate knappe juridische kop zich aan het buigen was over de structuur waarbinnen wij kunnen en mogen opereren. Dit is ingewikkelde materie, niet in de laatste plaats omdat wij (zeer begrijpelijk) te maken hebben met toezichthouders zoals de Autoriteit Financiële Markten. Gelukkig heeft de jurist geconcludeerd dat wij ons op de markt mogen begeven met onze propositie zoals wij dat voor ogen hebben.

Geweldig nieuws dat voor ons een zeer positieve doorbraak betekende. Maar dat betekent wel dat wij in een bepaalde verbondenheid met onze twee beoogde leveranciers (een bank en verzekeraar) moeten werken. Vorige week heeft een van deze twee beoogde partners helaas aangegeven dat ze niet met ons wil samenwerken op de manier zoals wij het voor ogen hadden.

Inmiddels hebben wij met een nieuwe leverancier gesprekken gevoerd en wij maken veel voortgang. Waarschijnlijk hebben dit soort gebeurtenissen een reden. En paste de partner van wie we inmiddels afscheid hebben genomen toch niet volledig bij ons. Onze nieuw beoogde partner is net zo enthousiast als wij, dus deze week zijn we samen prachtige plannen aan het smeden.

Hard vallen was nog nooit zo leuk.

De bank- en verzekeringswereld is complex, maar we hopen snel meters te maken. Grote dank voor jullie geduld en eindeloos fijne berichtjes. We’ll keep you posted!

Recent stories
Bekijk alle blogs
We houden je graag op de hoogte.