We zijn er weer en dit keer met super goed nieuws! Sure. Gaat. Komen. 3 jaar is er achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Partners zoeken, product uitwerken, teams samenstellen … weer nieuwe partners zoeken en doorpakken.

Maar we hebben ze gevonden! De mannen en vrouwen die achter ons willen staan en geloven in dat gene dat wij willen neerzetten. De laatste fase tot livegang is nu aangebroken, keihard aan het werk om de services neer te zetten … de app te maken … om straks zoveel mogelijk zelfstandigen te helpen met een uniek vangnet! ?

Tijdens dit hele traject kwamen wij er ook achter dat, hoewel het bedenken van een fantastisch product een cruciale stap is, er bij livegang een stuk meer komt kijken dan alleen een uniek idee. Daarom zijn we opzoek gegaan naar iemand die de kar ging trekken richting livegang en daarna, iemand met de ervaring die hierbij komt kijken. Die persoon hebben we gevonden …! ?

Sinds 1 Oktober (en al een klein beetje daarvoor) is Jasper Spierenburg een fantastisch team aan het opzetten die past bij dit geweldige product. Ook is hij elke dag aan het rennen om zo snel mogelijk de eerste versie live te krijgen zodat jullie er straks gebruik van kunnen maken ?

Recent stories
Bekijk alle blogs
We houden je graag op de hoogte.