Wow! Onderdeel uitmaken van de sure rollercoaster! Ik ben het leven in een startup (door mijn verleden bij bunq) gewend maar het welkom dat ik hier heb gehad was een volledig nieuwe ervaring voor me. Met een fles champagne ? werd mijn lot bezegeld en toen mocht ik echt aan de slag om sure mogelijk te gaan maken!.

Voordat ik op 1 oktober begon vroeg ik de founders om drie strategie sessies zodat ik precies wist wat ik moest gaan doen wanneer ik zou beginnen. De eerste weken stonden voor mij in het thema van oud omzetten naar nieuw. Dat klinkt misschien gek, maar met drie jaar aan werkzaamheden bouw je al legacy op! Bij sure was er heel veel informatie en documentatie om doorheen te gaan en niet alles hiervan was nog relevant. Snel uitzoeken wat belangrijk is en wat niet dus!

Daarnaast hebben we meteen wat praktische knopen doorgehakt, wel of niet in Amersfoort blijven, hoe en waar gaan we alles documenteren en wat zijn nou eigenlijk echt good practices in een startup?

De komende tijd zal ik nog veel van me laten horen, hier op de website of in onze nieuwsbrief. Jullie kunnen daardoor allemaal deel uitmaken van deze ontzettend gave reis door het onbekende… join us to launch & beyond! ?

Mocht je je nou nog niet hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief maar wel graag op de hoogte willen blijven, doe dat dan hieronder!

En… eh… Mocht je nou ook onderdeel willen worden van deze verandering of iemand kennen die perfect bij ons past, check snel onze vacatures of stuur me een berichtje op LinkedIn!

Recent stories
Bekijk alle blogs
We houden je graag op de hoogte.